Kunst routes

Kunst- en atelierroute

In 2018 zijn we gestart met de eerste atelierroute met ateliers en locaties in Wouw.
In 2019 hebben we de atelierroute uitgebreid naar de 4 kerkdorpen.
Helaas kon de Kunst- en atelierroute in 2020 niet doorgaan door de Corona.
Dit jaar in 2021 zijn we weer terug met de Kunst en atelierroute op 5 en 6 juni. Deze keer ook tegelijkertijd met Kunst in de Tuin. Een geslaagde kunst en tuin route op  11 en 12 juni 2022. Wij kijken uit naar een vervolg op 3 en 4 juni 2023.

Kunstknoop:  niet meer verkrijgbaar. wachtend op een vernieuwde uitgaven.

In Wouw en omgeving zijn veel kunstateliers die een bezoek waard zijn. Bovendien is de omgeving van Wouw een karakteristiek West-Brabants landschap waar het prachtig fietsen is aan de hand van fietsknooppunten.

Cumawo heeft, samen met een groot aantal kunstateliers en horeca gelegenheden in en rond Wouw, het initiatief genomen fietsen met kunst te combineren: de Kunstknoop.

Het is een fietsroutekaart geworden met de locaties van, en uitgebreide informatie over, openbare kunstobjecten, kunstateliers en horeca.

Zowel de kunst- als fietsliefhebber kunnen hun hart ophalen aan deze Kunstknoop. De Kunstknoop nodigt uit tot het bezoeken van de kunstateliers en genieten van de omgeving. De aan de route gelegen horeca biedt natuurlijk de mogelijkheid tot versterking van de inwendige mens.

Vanaf zondag 12 april 2015 is deze Kunstknoop te verkrijgen bij het VVV van Wouw en Roosendaal, in Markant op de zondagmiddagen en bij de deelnemende ateliers en horeca, die op de Cumawo website (www.cumawo.nl) te vinden zijn. De prijs van de kunstknoop is slechts € 2,-.

Één reactie op Kunst routes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *