Kunst routes

Kunst en Atelier route 2019 deze zal plaats vinden op 31 augustus en 1 september

 Opgeven via info@cumawo.nl

Kunstknoop: Nieuwe fietsroute rond Wouw

 In Wouw en omgeving zijn veel kunstateliers die een bezoek waard zijn. Bovendien is de omgeving van Wouw een karakteristiek West-Brabants landschap waar het prachtig fietsen is aan de hand van fietsknooppunten.

Cumawo heeft, samen met een groot aantal kunstateliers en horeca gelegenheden in en rond Wouw, het initiatief genomen fietsen met kunst te combineren: de Kunstknoop.

Het is een fietsroutekaart geworden met de locaties van, en uitgebreide informatie over, openbare kunstobjecten, kunstateliers en horeca.

Zowel de kunst- als fietsliefhebber kunnen hun hart ophalen aan deze Kunstknoop. De Kunstknoop nodigt uit tot het bezoeken van de kunstateliers en genieten van de omgeving. De aan de route gelegen horeca biedt natuurlijk de mogelijkheid tot versterking van de inwendige mens.

Vanaf zondag 12 april 2015 is deze Kunstknoop te verkrijgen bij het VVV van Wouw en Roosendaal, in Markant op de zondagmiddagen en bij de deelnemende ateliers en horeca, die op de Cumawo website (www.cumawo.nl) te vinden zijn. De prijs van de kunstknoop is slechts € 2,-.

 

 

Één reactie op Kunst routes

  1. kleurenanalyse schreef:

    Dit is een zeer nuttig pagina. Veel interessante informatie. dank u wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *